Decoració amb quadres mandales

T’apassiona la decoració? Busques el quadre perfecte?

Decorar amb quadres d’autor sempre és un encert, aporta valor a l’espai i aconsegueixes un decorat personal i exclusiu.

Mira aquest original quadre modern, «Mandala Diamant» creat en exclusiva per l’artista Delier, inspirat en els famosos quadres mandales orientals, budistes i zen.

Decora el teu menjador o entrada amb aquests quadres mandala moderns.

Esmaltats en or o plata, perfectes per a l’entrada, quadres que et donaran la benvinguda.

Els mana no només són genials per afavorir la nostra concentració, harmonia i relaxació a la nostra llar, sinó que són la millor eina per a decorar qualsevol espai que vulguis donar caràcter.

cuadros modernos mandalas sofas
cuadros para sofás plateados

Pots comprar mandales platejats, daurats o blancs des de la botiga en línia de quadres, Estudi Delier.

Quadre perfecta per a la sala d’estar, el menjador, l’estil clàssic o zen

Et mostrem alguns decorats perquè puguis veure el impressionant que és aquest quadre mandala, depenent del to de llum el quadre canvia. Pel seu volum i relleu capta molt bé la llum fent que el quadre no sigui només un objecte de decoració sinó una escultura que canvia amb la llum.

Quadre decorativa per a l’entrada a l’estil oriental asiàtic

Si vols comprar quadres zen, quadres moderns per al saló o quadres originals, a la nostra botiga de quadres mandales hi ha una gran varietat de quadres.

També disposem de quadres amb mandales tradicionals en relleu realitzats en plata, or o qualsevol color. Són quadres decoratius molt originals i únics.

Entrades modernes amb quadre única i exclusiva

Els quadres mandales són perfectes per decorar el dormitori, imagina’t despertar tots els matins veient formes que inspiren la imaginació, ombres i llums que canvien cada dia

Si t’agraden aquests quadres de mandales estan disponibles a la botiga online d’Estudi Delier, tots els quadres es fan a mà.

El nostre estudi està a Talavera de la Reina, Toledo. Però podem enviar el teu quadre a cualquer part del món.

Mira a la botiga online de quadres tots els detalls, mesures i preus. Si tens algun dubte pots consultar-nos, ens pots enviar una foto per assessorar-te en l’elecció del teu quadre i fer-te un esbós. Contacta’ns a través d’aquest correu estudiodelier@estudiodelier.es Ens posarem en contacte amb tu de seguida!

En aquest vídeo podràs observar com fabriquem i dissenyem els nostres quadres mandales, es fa sobre bastidor i base de fusta, tela de llenç, relleu en fibra i decorat en esmalts.

Translate »